Waarom studiecoaching?

Je bent slim genoeg, maar toch lukt het studeren niet goed. Je hebt te maken met uitstelgedrag, faalangst of je bent je motivatie kwijt. Soms weet je precies wat er aan de hand is waardoor het studeren niet lukt. Vaak genoeg heb je ook geen idee wat de reden is. Studiecoaching analyseert met jou wat er aan de hand is en helpt je weer vooruit! 

Studiecoaching:

In de studiecoaching onderzoek je de oorzaak van je studieproblemen. We kijken o.a. naar  hoe slim en efficient je studeert en we kijken naar je vaardigheden. In de begeleiding maken we een realistisch en doelgericht plan. We werken aan je studievaardigheden, je mindset en je motivatie en ik coach je om je valkuilen anders aan te pakken. 

Stress en Faalangstbegeleiding:

Stress voor tentamens of andere belangrijke piekmomenten is heel gewoon en helpt je om goed te focussen. Als die stress echter leidt tot overmatig piekeren of tot slaapproblemen en als je cijfers eronder lijden, dan kan er sprake zijn van faalangst. Faalangst belemmert je om prettig te kunnen studeren en het zorgt ervoor dat je niet de resultaten behaald die je zou kunnen halen. In de studiecoaching besteden we aandacht aan de oorzaken achter je faalangst. Je leert hoe je hier anders mee kunt omgaan, zodat je weer met plezier kunt studeren.

Tips bij een Blackout tijdens je tentamen

studieproblemen, faalangst, studiestress

Multiple choice training:

Deze studievaardigheidstraining is bedoeld voor studenten die moeite hebben met multiple choice toetsen.
In deze training maak je een analyse van je eigen testgedrag zodat je je eigen valkuilen leert herkennen. Ook oefen je met veelgemaakte fouten. Je leert je de vragen strategisch te analyseren en te beantwoorden.

Meer over de multiple choice training