Multiple choice training

Multiplechoice:

You love or you hate it!

Heb jij er ook moeite mee? Heb jij bij voorbaat al tentamenstress als je een multiple choice tentamen moeten afleggen? Maak jij multiple choice tentamens ook structureel slechter dan andere toetsen?  Vraag jij je ook af wat je kunt doen om dit te verbeteren?  

Wees gerust! Tentamen doen is namelijk een vaardigheid die je kunt leren. In mijn blog vind je al een aantal tips die je kunt inzetten om je scores op de multiple choice tentamens te verbeteren. En als je meer nodig hebt, dan is de multiple choice training bij Jouwstudiecoach iets om te overwegen. Als je inzicht hebt in je valkuilen zijn dan kun je er namelijk ook iets aan doen. En dat zorgt er dan ook weer voor dat je betere resultaten haalt.

Valkuilen herkennen en aanpakken

In de training krijg je inzicht in je eigen valkuilen bij het maken van multiple choice tentamens.  Je weet na de training wat de reden is waarom jij deze tentamens slechter maakt dan je andere toetsen.  Je leert strategieën om de structurele fouten die je maakt te voorkomen. Daarnaast leer je om de vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden!

De training zorgt ervoor dat je met meer handvatten en zelfvertrouwen een multiple choice tentamen ingaat.

Na deze training van 1,5 uur ken je je eigen valkuilen en heb je strategieën geleerd om op een effectieve manier met je multiple choice tentamen om te gaan. De kosten voor deze individuele training kun je hier vinden.

Deze training kan ook in een groep worden aangeboden. Neem contact op voor de mogelijkheden.