Multiple choice training

Multiple choice: You love or you hate it!

Heb jij er ook moeite mee? Heb jij ook tentamen stress als je een multiple choice tentamen moeten afleggen? Maak jij multiple choice tentamens ook structureel slechter dan andere toetsen?  Vraag jij je ook af wat je kunt doen om dit te verbeteren?  

Wees gerust! Tentamen doen is namelijk een vaardigheid die je kunt leren. In mijn blog vind je al een aantal tips die je kunt inzetten om je scores op de multiple choice tentamens te verbeteren. En als je meer nodig hebt, dan is de multiple choice training bij Jouwstudiecoach iets om te overwegen. Als je inzicht hebt in je valkuilen zijn dan kun je er namelijk ook iets aan doen. En dat zorgt er dan ook weer voor dat je betere resultaten haalt.

In de training krijg je inzicht in je eigen valkuilen bij het maken van multiple choice tentamens.  Je weet na de training wat de reden is waarom jij deze tentamens slechter maakt dan je andere toetsen.  Je leert strategieën om de structurele fouten die je maakt te voorkomen. Daarnaast leer je om de vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden!

De training zorgt ervoor dat je met meer handvatten en zelfvertrouwen een multiple choice tentamen ingaat.

Er zijn twee mogelijkheden voor een training;  een individuele training of een groepstraining (maximaal 8 personen). Na deze training van 1,5 uur (individueel) of 2 uur (groepstraining) ken je je eigen valkuilen en heb je strategieën geleerd om daar op een effectieve manier mee om te gaan. 

Geef je op

tentamen stress