Loopbaancoaching voor starters

Afgestudeerd: Yess! of stress?

Ben jij bijna afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Weet jij al wat je wilt gaan doen en waar je wilt gaan werken? In deze fase van je carrière komen er veel vragen op je af; Wat wil je eigenlijk doen?, Waar ben je goed in?, Wat heb je allemaal geleerd?, Kortom wat zijn je wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en hoe ‘verkoop’ je die boodschap zodat je de baan die je wilt ook echt krijgt. Al met al kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Jouwstudiecoach begeleidt je van studie naar werk.  Gun jij jezelf ook loopbaancoaching voor een sterke start op de arbeidsmarkt?

Ik moedig je aan, daag je uit, motiveer en confronteer je wanneer dat nodig is. Je leert hierdoor jezelf beter kennen, je ontdekt wat je talenten en drijfveren zijn en waar je ontwikkelmogelijkheden liggen.  Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap en krijg je een positieve groeigerichte blik. Met als doel dat je je loopbaan met energie en zelfvertrouwen vorm gaat geven.

Start2work traject

In dit loopbaantraject gaan we aan de slag om een goede start met je loopbaan te maken. Het traject bestaat uit de Talent Motivatie Analyse en 5 coachingsgesprekken van 1,5 uur. Aan het eind van dit traject heb je:

  • Kennis van je talenten en je drijfveren
  • Zicht op je competenties en op de ontwikkelbaarheid daarvan
  • Kun je een vacature matchen aan de eigen competenties
  • Ontvang je een heldere rapportage van je talenten, drijfveren en competenties.
  • Eventueel aangevuld met een beroepskeuzetest en een capaciteitentest

Talent Motivatie Analyse (TMA)

Jouwstudiecoach gebruikt in de loopbaancoaching de TMA analyse om talenten en drijfveren in beeld te krijgen.

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een instrument dat gebaseerd is op een uitgebreide vragenlijst van 312 stellingen en vragen, waarmee 22 drijfveren en 44 talenten in kaart gebracht worden.Je krijgt inzicht in je emotionele balans, je motieven en je sociale, beïnvloedende, leidinggevende en je organisatorische talenten.
Daarnaast krijg je ook inzicht in de ontwikkelbaarheid van meer dan 50 competenties. Aan de ene kant maak je dus de balans op van dit moment, aan de andere kant krijg je ook input om je loopbaan richting te geven.

Als je vragen hebt over de TMA dan kun je hier meer informatie vinden of je kunt via onderstaande downloads ook meer informatie en een voorbeeldrapportage vinden.

Investering

Start 2work traject
TMA analyse en 5 coachingsgesprekken
Euro 1195,-
TMA analyse (analyse + gesprek)Euro 695,-

Loopbaancoaching is vaak als scholingskosten aftrekbaar voor de belasting. Daarnaast hebben de meeste werkgevers budget beschikbaar voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun personeel.

Vragen of kennismaken?

Als je graag wilt overleggen over wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen, bel of mail me dan, dan bespreken we de mogelijkheden. Een coach traject bij mij is altijd maatwerk, omdat behoeften en vraag per persoon verschillen.

Lees ook mijn blog

Je bent afgestudeerd, wat nu? Loopbaancoaching met start2work helpt je bij een goede start op de arbeidsmarkt.

Je hebt wekenlang keihard gewerkt aan je scriptie.

En toen was ineens het moment daar; je scriptie is ingeleverd. Hoera! je bent afgestudeerd. Champagne, vakantie, terrasjes
Of toch niet….? 

Afgestudeerd, Yess! of Stress?