Studiecoaching

Studeren; dat hoef je toch niet te leren?

Je bent slim genoeg, maar toch lukt het studeren niet goed. Je hebt te maken met uitstelgedrag, faalangst of je bent je motivatie kwijt. Soms weet je precies wat er aan de hand is waardoor het studeren niet lukt. Vaak genoeg heb je ook geen idee wat de reden is. Studiecoaching analyseert met jou wat er aan de hand is en helpt je weer vooruit! Het doel is dat je weer grip op je studie krijgt en dat studeren weer leuk wordt!

Studiecoaching: (ook online)

In de studiecoaching onderzoek je de oorzaak van je studieproblemen. We kijken o.a. naar  hoe slim en efficient je studeert en we kijken naar je vaardigheden. In de begeleiding maken we een realistisch en doelgericht plan. We werken aan je studievaardigheden, je planning en je mindset en ik coach je om je valkuilen anders aan te pakken. 

“ik ben geslaaaaagd !! Super blij en opgelucht! Heel erg bedankt nog voor alles, volgens mij heeft het heel erg geholpen!

Amber

Stress en Faalangstbegeleiding:

Stress voor tentamens of andere belangrijke piekmomenten is heel gewoon en helpt je om goed te focussen. Als die stress echter leidt tot overmatig piekeren of tot slaapproblemen en als je cijfers eronder lijden, dan kan er sprake zijn van faalangst. Faalangst belemmert je om prettig te kunnen studeren en het zorgt ervoor dat je niet de resultaten behaald die je zou kunnen halen. In de studiecoaching besteden we aandacht aan de oorzaken achter je faalangst. Je leert hoe je hier anders mee kunt omgaan, zodat je weer met plezier kunt studeren.

Lees ook mijn blog over hoe je kunt omgaan met een black-out tijdens je tentamen. zie Blackout tijdens tentamens?

Back on track

Juist nu we zoveel online onderwijs krijgen is het nog moeilijker om “on track” te blijven. Het lijkt zo simpel om te plannen, maar vaak genoeg doen we maar wat. We plannen niet, of we houden ons niet aan de planning die we zelf gemaakt hebben. In het back on track traject gaan we aan de slag met je uitstelgedrag, je leert haalbare doelen stellen en overzicht houden over je studie. We gaan in deze online training aan de slag met optimaal plannen en je ontvangt coaching om je ook aan je doelen te houden. Je leert je eigen valkuilen kennen en je leert wat je nodig hebt om te kunnen doen wat je eigenlijk wilt.

Multiple choice training:

Deze studievaardigheidstraining is bedoeld voor studenten die moeite hebben met multiple choice toetsen. In de training maken we een analyse van jouw eigen testgedrag zodat je je eigen valkuilen leert herkennen. Ook oefen je met veelgemaakte fouten. Je leert je de vragen strategisch te analyseren en te beantwoorden. Lees meer over deze training.

“Dank voor de training, dit geeft echt superveel inzicht” Ik ben er echt heel blij mee!

Hidde

Investering

Los studiecoachgesprek:EUR 89,-
Een traject van 5 coachgesprekken: EUR 399,-
De multiple-choice training: EUR 129,-
* prijzen vanaf 1/1/2021

Ja, dat wil ik

Wil jij ook graag samen aan de slag om weer plezier in je studie te krijgen, wil je zekerheid over je vaardigheden en met een positieve mindset aan de slag. Wil jij die laatste studiepunten die je nodig hebt nog halen? of wil je nog even overleggen? Bel of mail me gerust voor meer informatie.