Over mij

Mijn naam is Ciska Heuvelman, studiecoach en studiekeuzecoach met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiden van studenten.

Persoonlijke missie

Owner Jouwstudiecoach Ciska HeuvelmanMijn passie ligt bij leren, ontwikkeling en groei. Al tijdens mijn studie orthopedagogiek was ik gefascineerd door de manier waarop mensen leren. En wat de redenen zijn waarom ze niet tot leren en ontwikkeling komen.

Ik vind het belangrijk dat ieder mens tot zijn recht komt. Dat het talent wat in je gelegd is er ook uit kan komen. Soms zijn er barrières die groei in de weg staan. Het is mijn missie om mensen zó te coachen en te inspireren dat ze hun barrières helder krijgen en uit de weg kunnen ruimen.

Tijdens mijn werk als studieadviseur en studie(keuze)coach heb ik een steeds fijnere antenne ontwikkeld voor het analyseren van (leer)gedrag en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.

Het begeleiden en stimuleren van jonge mensen geeft energie. Het is een belangrijke drijfveer voor mij om een bijdrage te leveren aan een goede start van je loopbaan. Belangrijke kernwaarden zijn: veiligheid, compassie en eerlijkheid, met hart voor jonge mensen.

Opdrachtgevers

o.a. VUMC, Vrije Universiteit SBE, Rechten en FGB, TaaldoetMeer, Erasmus universiteit, de Kwekerij, studievereniging UHSK

Opleiding

In leer nog elke dag bij. In 2017 heb ik bijvoorbeeld de Post-HBO opleiding Life en loopbaancoach van de Balansgroep afgerond en in 2019 heb ik mijn certificering voor de TMA Methode behaald.

Voor meer informatie over mij, kijk verder op Linked in

Direct naar contact
Delen met je netwerk?