Referenties

Studiekeuzetrajecten

Rick: “Ik heb het coachtraject met veel plezier ervaren, ik ben er zeker mee geholpen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ciska is heel rustig en heeft veel verstand van de “studiekeuze wereld” waardoor het kiezen een stuk overzichtelijker wordt“.

Maurits: “Ik voelde me altijd erg begrepen en Ciska was er altijd als ik een vraag had of ik iets niet snapte. Verder was Ciska altijd goed voorbereid om mij zo goed mogelijk te kunnen helpen en dat vond ik ook TOP“.

Femke: “Ik weet nu wat ik wil en daar ben ik blij mee”.

Studiecoaching/training

Hidde: “Dank voor de training, dit geeft echt superveel inzicht” Ik ben er echt heel blij mee!

Mark: “Het duurde even voordat ik de definitieve uitslag had. Maar ben met vlag en wimpel geslaagd voor de toets. Hoogste score. Dank voor de training!”.

Loopbaantrajecten

Sabriena: “Dankzij dit coachtraject heb ik een veel beter beeld van mezelf gekregen, ik kan mijn competenties duidelijk benoemen en weet waarin ik mezelf nog verder zou willen/ moeten ontwikkelen. Hierdoor ben ik zekerder in mijn handelen en is het twijfelen vermindert”.

Lona: “Ik ben in actie gezet en ik heb weer een doel gekregen”.

Trainingen

Reactie namens de Carrièrecommissie UHSK van de Universiteit Utrecht naar aanleiding van de workshop ‘(Persoonlijk) Leiderschap’ die ik samen met Annebeth Schudel heb gegeven:
‘Nog teveel mensen weten niet wat ze eigenlijk zelf willen, waar ze goed in zijn, hoe ze dingen moeten zeggen en hoe ze anderen moeten benaderen. Ciska en Annebeth weten op heel praktijkgerichte wijze een paradigmashift teweeg te brengen, iets dat hoog nodig was voor mijzelf en voor mijn medestudenten. De workshop was een leuke en leerzame ervaring, met vaardigheden die we onze hele carrière mee kunnen nemen!’

Reactie van Taal doet meer naar aanleiding van de workshop ‘Ken jezelf en inspireer daardoor ook een ander’ die ik samen met Annebeth Schudel in opdracht van hen heb ontwikkeld en gegeven:
‘Dank je wel voor deze gave training, een echt cadeautje voor onze coördinatoren. Bedankt voor jullie enthousiasme en creativiteit!’

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial