Help wat moet ik kiezen?

Wil jij graag een studie die echt bij je past? Wil je zeker zijn van je zaak? Gemotiveerd en met plezier studeren? Een goede studiekeuze is het begin van een loopbaan waarin jij je talenten ontwikkelt en met plezier en succes studeert en werkt.  Nu investeren in een goede studiekeuze loont; na een traject ben je veel zekerder van je studiekeuze en ben je bovendien goed voorbereid op de decentrale selectie of de matching. 

Jouwstudiecoach biedt professionele begeleiding bij je studiekeuze.

" Ik heb het coachtraject met veel plezier ervaren, ik ben er zeker mee geholpen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ciska is heel rustig en heeft veel verstand van de “studiekeuze wereld” waardoor het kiezen een stuk overzichtelijker wordt."

studiekeuze, twijfel over je studie

Voor scholieren en studenten

Als je nog geen idee hebt wat je moet gaan studeren? Of als je een nieuwe studiekeuze wilt maken omdat je eerder verkeerd gekozen hebt. maken of verder leren? Kies dan voor een studiekeuzetraject.

Weet je eigenlijk al wel wat je wilt, maar ben je nog niet 100% zeker van je studiekeuze? Dan helpt de studiekeuzecheck je om met meer zekerheid en vertrouwen je studiekeuze te maken.

Studiekeuzescan 

Als je al bijna weet wat je wilt, dan volstaat een kort traject bestaand uit een test; de Student Profiel Analyse plus een coachingsgesprek. De test gaat over wat jij wilt en kunt en kijkt naar je motivatie. In het bijbehorende gesprek bespreken we de resultaten van deze test en de link met je studiekeuze.  Zodat je zeker weet dat je studie ook past bij wie jij bent.

Studiekeuzetraject

Weet je nog niet zo goed wat je wilt en hoe je een studie vindt die bij je past. Of zie je door de bomen het bos niet meer. Dan kan dit studiekeuzetraject veel inzicht en houvast bieden.

Het traject bestaat uit: een kennismakingsgesprek, een startvragenlijst, 3 coachingsgesprekken, een studiekeuzetest (de Student Profiel Analyse) en thuiswerkopdrachten met e-coaching. 

Gedurende het studiekeuzetraject werk je steeds aan jouw specifieke vraag, de opdrachten zijn maatwerk en specifiek afgestemd op de vragen en issues waar jij mee zit. Wanneer gewenst kan het traject altijd uitgebreid worden met aanvullende coachingsgesprekken of een ouder gesprek. Als je dit traject hebt afgerond weet je goed wie je bent en wat je wilt. Daarnaast heb je een concreet actieplan om jouw toekomst realiteit te laten worden.

Contact

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen bij jouw studiekeuze? Heb je vragen over de inhoud of het verloop van de het studiekuezetraject of de studiekeuzecheck? Bel of mail me gerust voor meer informatie.

Direct naar contact

Studiekeuze Nederland

Studiekeuze nederlandJouwstudiecoach is aangesloten bij StudieKeuze Nederland. Dit is een vereniging van onafhankelijke en zelfstandig gevestigde studiekeuzecoaches in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.studiekeuzenederland.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial